Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie explozivă din partea lui Marius Şumudică după ce Rapid a ratat promovarea. Ce l-a enervat pe fostul antrenor şi jucător al alb-vişiniilor

Reacţie explozivă din partea lui Marius Şumudică după ce Rapid a ratat promovarea. Ce l-a enervat pe fostul antrenor şi jucător al alb-vişiniilor

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, fost antrenor şi jucător al Rapidului, s-a declarat dezamăgit de prestaţia guileştenilor din play-off-ul Ligii a 2-a. Alb-vişiniii au terminat pe ultimul loc, după egalul cu Turris (1-1).

”Mi-a lăsat un gust amar. Rapid a avut o şansă mare anul acesta, prin organizarea play-off-ului. În sezonul următor va fi mult mai greu. Cu tot respectul pentru echipele care au promovat, a fost un play-off de slabă factură. Îţi dai seama de valoarea lor când vezi că nu a câştigat niciodată echipa gazdă. Este incredibil”, a spus Şumudică, conform GSP.ro.

Tehnicianul lui Gaziantep are un semn de întrebare referitor la viitorul Rapidului: ”Să vedem dacă va mai exista susţinere financiară şi cine va rămâne acolo. Nu ştiu dacă Alexa trebuie să continue, este colegul meu, nu mă pot pronunţa. Ei ştiu cel mai bine ce proiect au, dar e tragic! În momentul în care această echipă termină pe locul 6 din 6... este un semnal de alarmă!”.

Concluzia lui Marius Şumudică a fost una radicală: ”Ar trebui dată o bombă acolo şi curăţat tot! Rapidul n-avea voie să termine în acest fel play-off-ul! Cei care conduc trebuie să-şi asume rezultatul.”

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat, duminică, în urma partidelor din etapa a cincea fiind stabilite cele două promovate în Liga I, UTA Arad şi FC Argeş, dar şi formaţia care va juca la baraj pentru accederea în primul eşalon, CS Mioveni.

FC Argeş a beneficiat de faptul că FC Rapid a egalat în meciul cu Turris pe final, în minutul 90+7. Dacă nu ar fi fost golul egalizator al rapidiştilor, Turris ar fi încheiat pe locul doi şi ar fi promovat.

Rezultatele ultimei etape a play-off-ului:

  • CS Mioveni – FC Petrolul 1-2
  • Fotbal Club Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-1
  • Campionii FC Argeş – UTA Arad 1-1

Clasamentul final: 1. UTA Arad – 30 de puncte, 2. FC Argeş – 27 de puncte, 3. CS Mioveni – 27 de puncte, 4. Turris – 26 de puncte, 5. FC Rapid – 25 de puncte, 6. Petrolul – 25 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare