Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie extrem de dură a lui Roy Keane. Fostul mare mijlocaş l-a distrus pe De Gea: "I-aş fi dat nişte pumni la pauza meciului cu Tottenham"

Reacţie extrem de dură a lui Roy Keane. Fostul mare mijlocaş l-a distrus pe De Gea: "I-aş fi dat nişte pumni la pauza meciului cu Tottenham"

Manchester United

Comentarii

Tottenham şi Manchester United au remizat, vineri seară, în cel mai tare meci al etapei din Premier League

Bergwijn a deschis scorul în minutul 27 pentru Tottenham, cu ajutorul lui De Gea, care nu a putut interveni la un şut pe centrul porţii. Manchester United a fost salvată în ultimele minute ale partidei de Bruno Fernandes, care a transformat fără probleme un penalty.

Cum "diavolii" au fost aproape de înfrângere, fostul mare fotbalist al lui Manchester United, Roy Keane, l-a criticat pe De Gea pentru prestaţia din meciul cu Tottenham.

"Sunt şocat de golul pe care l-a primit De Gea! Am văzut mult fotbal de-a lungul anilor şi să iei acel gol... Sunt foarte nervos! M-am săturat de acest portar! I-aş fi dat nişte pumni la pauză! Nu am niciun dubiu în privinţa asta.

Acea intervenţie era una normală pentru un portar de nivel internaţional. Nu am mai văzut niciodată un goalkeeper atât de supraevaluat. Sunt consternat!”, a spus Keane, în studio-ul Sky Sports.

Afla mai multe despre: de geamanchester united 

viewscnt
Articole similare