Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie furtunoasă după ce Radu Drăguşin a fost lăsat pe banca de rezerve la naţionala U21! ”Este o ruşine ce face Bratu! Plângea când a auzit că nu joacă!”

Reacţie furtunoasă după ce Radu Drăguşin a fost lăsat pe banca de rezerve la naţionala U21! ”Este o ruşine ce face Bratu! Plângea când a auzit că nu joacă!”
Comentarii

Florin Bratu a debutat pe banca naţionalei U21 în partida amicală contra Georgiei, dar deja a primit mai multe critici, după ce a ales primul 11.

Radu Drăguşin, fundaşul lui Juventus care a fost împrumutat recent la Sampdoria, a fost lăsat pe banca de rezerve pentru meciul cu Georgia, iar impresarul său, Florin Manea, l-a criticat pe Bratu pentru această decizie. Noul selecţioner de la U21 a mizat în centru apărării pe Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) şi Bogdan Racoviţan (FC Botoşani).

”Am avut o discuţie cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înţeles-o. Eu am crezut că glumeşte, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o ruşine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci şi Chiellini şi are 3 milioane valoare pe Transfermarkt. Fără să jignesc pe ceilalţi colegi. Racoviţan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri.

Este o ruşine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el. El ar trebui să se suspende primul, pentru că nu are destule în spate ca să fie la echipa naţională. Sarabia joacă la naţionala Spaniei. Cât joacă la PSG? Cine a venit cu ideea asta să ai meciuri? Bun, poate vorbim de naţionala mare, dar la U21, un copil care se bate cu cei mai mari fundaşi din lume să-l pedepseşti că nu joacă?

Nu poţi să-l aduci pe un copil, să vină de la nivelul ăla şi să-ţi baţi joc de el în halul ăsta. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos, nu că plângea, îi venea să plângă. Pentru el, echipa naţională este tot

Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opţiune de cumpărare, toţi cred în el, dar noi ştim mai bine. Românii ştiu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu ştim să-l creştem. Eu, dacă aş fi în locul lui, aş depune să-mi iau cetăţenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc.”, a spus Florin Manea, la Prosport.

Anul trecut, Draguşin a fost utilizat de Pirlo doar în 4 partide, iar debutul său a fost chiar într-un meci din grupele Champions League, împotriva lui Dinamo Kiev, club pregătit de Mircea Lucescu. 

Echipa aleasă de Florin Bratu pentru partida cu Georgia:

Popa 12.M. Popa – 20. Ţîrlea, 6. Screciu (cpt), 4. Racoviţan, 3. Ţicu – 8. Dr. Albu, 14. Dican – 13. Sefer, 18. Miculescu, 15. Petrila – 19. I. Stoica.

Afla mai multe despre: naţional u21-radu drguşin-florin bratu-florin manea 

viewscnt
Articole similare