Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie halucinantă a unei legende a fotbalului mondial după victoria clară a lui Sheriff cu Dinamo Zagreb: ”Nu are ce să caute în Champions League”

Reacţie halucinantă a unei legende a fotbalului mondial după victoria clară a lui Sheriff cu Dinamo Zagreb: ”Nu are ce să caute în Champions League”
Comentarii

Dirk Kuyt a avut o reacţie halucinantă după victoria 3-0 a lui Sheriff Tiraspol în faţa lui Dinamo Zagreb, spunând că formaţia moldoveană nu are ce căuta în Champions League.

Sheriff Tiraspol a intrat în calificările Champions League încă din primul tur preliminar, asemenea CFR-ului. Dacă ardelenii au pierdut în runda a treia şi urmează să joace, cel mai probabil, în Conference League, moldovenii sunt la un pas de grupele Ligii Campionilor.

Echipa condusă de Yuriy Vernydub a trecut cu uşurinţă de Teuta şi Alashkert în primele două runde de calificări, înainte de a o elimina pe Steaua Roşie Belgrad, campioana Serbiei şi echipa care a umilit-o pe CFR în play-off-ul Europa League, marţi seara.

După surpriza din faţa sârbilor, moldovenii păreau victime sigure cu Dinamo Zagreb, însă au obţinut o victorie de zile mari, 3-0, pe teren propriu. Astfel, cu doar 90 de minute între Sheriff şi grupele Champions League, jucătorii visează la Liga Campionilor, însă nu toată lumea este fermecată de povestea formaţiei din Tiraspol.

Dirk Kuyt a făcut câteva comentarii de necrezut despre moldoveni, spunând că locul acestora nu este în Champions League, în ciuda faptului că au ajuns pe merit în poziţia în care se află.

Reacţie halucinantă a lui Dirk Kuyt după ce Sherrif Tiraspol a făcut un pas important spre Liga Campionilor

Ştiu că Champions League este o competiţie pentru campioane, dar echipe precum Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în ea”, a fost reacţia fostului internaţional olandez, acest fiind analist sportiv la un post din ţara natală acum.

Comentariile sale au adus un val de reacţii negative la adresa sa, mai ales din zona fostei Iugoslavia. Fără să aducă vreun argument concret, Kuyt a cauzat indignarea multor fani ai fotbalului.

Evident, Kuyt îşi doreşte să vadă cele mai bune echipe din Europa în competiţia de elită. Echipele mici nu-şi au locul pentru el, dar, din nefericire, va trebui să le urmărească”, au scris bosniacii de la Sport Sport, iar croaţii de la Vecernij i-au amintit fostului internaţional batav că uneori, buturuga mică răstoarnă carul mare.

Afla mai multe despre: sheriff tiraspoldirk kuytsheriff dinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare