Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie oficială a CSM-ului! Pleacă Helle Thomsen după înfrângerea cu Rostov? Răspunsul lui Bogdan Vasiliu

Reacţie oficială a CSM-ului! Pleacă Helle Thomsen după înfrângerea cu Rostov? Răspunsul lui Bogdan Vasiliu

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut partida cu Rostov Don, scor 24-25, şi a încheiat Grupa principală 1 pe locul 3, însă postul lui Helle Thomsen nu e pus în pericol, spune preşedintele clubului, Bogdan Vasiliu.

Vasiliu e cel care a criticat echipa după meciul din Rusia, însă tot el spune că Thomsen va conduce echipa şi în Final Four, convins că "tigroaicele" se vor califica. Preşedintele secţiei de handbal de la CSM şi-a îndulcit discursul la revenirea în ţară.

"S-a întâmplat că cei de la Rostov au găsit nişte mişcări foarte bune, câştigătoare. Noi ne-am repliat târziu şi nişte mici greşeli au făcut să pierdem meciul la un singur gol.

Nu a fost nicio strategie. Am luptat pentru fiecare meci şi nu e o problemă. Ne-am uitat de multe ori la meciurile Metz-ului (n.r. foarte probabil adversara din sferturi) şi cred că nu se pune problem să pierdem accesul în Final Four.



Nici vorbă (n.r. să fie demisă Helle Thomsen). Se vehiculează prost. Nu s-a pus în nicio secundă problema ca ea să plece. Ne vom califica cu Helle la Final Four
", a declarat Bogdan Vasiliu la revenirea în ţară.

La sosirea în ţară a vorbit şi Majda Mehmedovic, iar extrema stângă din Muntenegru a făcut apel la calm, convinsă că CSM Bucureşti nu va rata calificarea în Final Four.

"Am fost foarte aproape de o victorie. Am avut un meci dificil şi cred că am jucat bine în prima repriză. Am avut şi noroc, dar ne-a părăsit în repriza a doua, mai ales în minutele de final.

Sunt însă fericită pentru că eu cred că am jucat bine, ne-am luptat pe durata celor 60 de minute. Sunt mândră de fete pentru cum au luptat.

Cred că vom juca cu Metz, aşa că vom fi pregătite. Ştim că ele trec printr-o formă foarte bună, joacă bine, dar în acelaşi timp cred că noi vom creşte ca echipă. Nu ne este teamă şi vom fi pregătite
", a spusMehmedovic.

Afla mai multe despre: csm bucurestihelle thomsenbogdan vasiliu 

viewscnt
Articole similare