Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie savuroasă a candidatului care nu a fost votat de nimeni la alegerile FRF: "Era o problemă dacă aveam un vot"

Reacţie savuroasă a candidatului care nu a fost votat de nimeni la alegerile FRF: "Era o problemă dacă aveam un vot"

FRF

Comentarii

Ilie Drăgan, candidat la alegerile FRF, care nu a primit niciun vot miercuri, a declarat că este liniştit ştiind că nu a fost votat, pentru că dacă ar fi avut un vot, atunci era o problemă.

"Eu zic ca era o problemă dacă aveam un vot, pentru că nu ştiam cine m-a votat, dar aşa sunt liniştit, fără niciun vot. Cei care m-au propus au dat un exemplu foarte clar. Propunerile sunt propuneri şi voturile sunt voturi. Nu trebuie să luăm drepturile membrilor de a propune, să-i lăsăm liberi să voteze pe cine doresc. Se credea că trebuie să ai acelaşi număr de voturi cu propuneri, ceea ce nu este adevărat", a declarat Drăgan, după alegerile FRF.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot. La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

Afla mai multe despre: draganfrfalegeri 

viewscnt
Articole similare