Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie savuroasă a fostului fundaş de la Dinamo şi FCSB: ”Sunteţi plătiţi?”/ Valerică Găman: ”O să fim, la un moment dat”

Reacţie savuroasă a fostului fundaş de la Dinamo şi FCSB: ”Sunteţi plătiţi?”/ Valerică Găman: ”O să fim, la un moment dat”

Astra Giurgiu

Comentarii

Valerică Găman a vorbit la finalul partidei dintre Academica Clinceni şi Astra Giurgu

Valerică Găman, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai Astrei, crede încă în şansa echipei sale în acest sezon: ”Cât timp mai sunt matematic şanse, trebuie să ne luptăm până la final. De aceea suntem plătiţi, de aceea vebim la antrenament.” a explicat el, după Academica - Astra 1-1.

Astra nu traversează un moment prea fericit. Financiar, clubul giurgiuvean acuză în continuare probleme: ”(n.r Sunteţi plătiţi?)Vom fi la un moment dat, chiar dacă nu suntem astăzi sau mâine, ni se vor da banii. Bineînţeles, există şi varianta legală prin care poţi să îţi ceri banii.” a declarat fundaşul.

Mai mult, după remiza obţinută de echipa sa la Clinceni, Găman s-a declarat dezamăgit de nivelul competiţiei interne: ”E mai slab, cred că este mult mai slab şi din punct de vedere organizatoric şi din punct de vedere al jucătorilor, fără să jignesc pe cineva”

În vârstă de 32 de ani, Găman se află la cea de-a doua experienţă la Astra. El a mai jucat pentru gruparea giurgiuveană între 2011 şi 2016. Fostul internaţional român a mai jucat pentru FC U Craiova, Dinamo, Karabukspor, FCSB şi Al Shabab. Găman are 14 prezenţe sub tricolor şi un singur gol marcat.

Afla mai multe despre: valerică găman 

viewscnt
Articole similare