Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie sinceră a lui Florin Gardoş după remiza albă de la Iaşi: ”N-a fost un meci prea plăcut de văzut!” Ce a spus Raul Rusescu

Reacţie sinceră a lui Florin Gardoş după remiza albă de la Iaşi: ”N-a fost un meci prea plăcut de văzut!”  Ce a spus Raul Rusescu

Academica Clinceni

Comentarii

Poli Iaşi a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

În minutul 88, de la gazde a fost eliminat Floriano Vanzo, el primind al doilea cartonaş galben.

”Un rezultat de 0-0 echitabil şi noi am avut ocazii şi ei au avut, poate mai multă dominare din partea lor. Obiectivul nostru era să câştigăm astăzi, nu să facem un rezultat de egalitate. Poziţia în clasament nu contează în momentul de faţă. pentru noi” a mărturisit atacantul Academicii, Raul Rusescu, după meci.

”Nu a fost un meci reuşit. Mă bucur că am luat un punct, cred că plecăm mulţumiţi cu punctul acesta, pentru că în general au cam dominat partida şi şi-au creat mai multe ocazii. Nu cred că a fost un meci prea plăcut de văzut. Am avut un tur de campionat foarte bun. E imposibil să nu îţi setezi obiectivul ăsta (n.r. calificarea în playoff). Va fi greu, probabil că în retur vom fi trataţi mult mai serios. Dar sper să reuşim să menţinem acelaşi ritm, aceeaşi dăruire. Au fost muncite majoritatea victoriilor şi aşa am reuşit obţinem punctele. Dinamo e în revenire de formă, a arătat foarte bine în ultimele meciuri. Au mulţi jucători cu calitate şi e clar că dacă nu ar fi avut acele probleme, acea nebunie, ei erau mult mai sus în clasament” a declarat şi Florin Gardoş, la finalul jocului.

Poli Iaşi a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: florin gardoşraul rusescu 

viewscnt
Articole similare