Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie şocantă a lui Răzvan Lucescu: ”Ce mare performanţă a făcut Generaţia de Aur?! Ipocrizie maximă”

Reacţie şocantă a lui Răzvan Lucescu: ”Ce mare performanţă a făcut Generaţia de Aur?! Ipocrizie maximă”

Echipa națională

Comentarii

Tehnicianul lui PAOK Salonic, fost selecţioner al echipei naţionale între 2009 şi 2011 spune că fotbalul românesc a ajuns foarte jos, iar performanţele echipei naţionale din Generaţia de Aur sunt supraevaluate.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, antrenorul care a transformat-o pe PAOK intr-o veritabilă forţă în Grecia, spune că fotbalul românesc este într-un regres vizibil: ”Suntem foarte jos, e clar. Când te elimină echipei din Luxemburg şi Cipru suntem foarte jos. Fotbalul românesc este în permanentă scădere, cel puţin la nivelul campionatului şi nu avea cum să se ridice. Sunt mulţi factori care au dus la situaţia asta. Unul ar fi dispariţia marilor echipe precum Rapid, Timişoara, Braşov, Piteşti, Craiova a fost la un moment dat şi acum revine”.

O reacţie şocantă a avut Răzvan Lucescu, atunci când discuţia s-a mutat spre echipa naţională. Lucescu spune că din păcate suntem în lumea a cincea: ”Noi, românii, avem impresia că suntem buricul pământului, că suntem cei mai buni, dar noi suntem în lumea a 5-a din toate punctele de vedere! Vorbim de „Generaţia de Aur”, cu un sfert de finală de Campionat Mondial… Este ceva extraordinar?! Ce mare performanţă a făcut? Au realizat asta şi ţări africane! Este acea Cupă a Campionilor, o finală, două semifinale de Cupa UEFA, dar erau alte vremuri. Sunt mult prea puţine rezultate bune de care trebuie să fim mândri şi să ne simţim dominatorii lumii. E ipocrizie maximă!  Ăsta e adevărul. E ceva deosebit că Steaua a câştigat Cupa Campionilor. Nişte semifinale de Cupa UEFA sau Cupa Cupelor, ceva deosebit. Un sfert de finală la Campionatul Mondial e maxim pentru România, dar pentru restul nu înseamnă nimic!” a declarat antrenorul lui PAOK Salonic pentru cotidianul Fanatik.

Afla mai multe despre: răzvan lucescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare