Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie superbă a lui Marius Copil: ”Împreună şi la bine şi la greu”

Reacţie superbă a lui Marius Copil: ”Împreună şi la bine şi la greu”

Tenis

Comentarii

România a pierdut meciul de Cupa Davis cu Polonia cu scorul de 2-3. Polonezii au promovat în Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis, iar România va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.

Adrian Ungur, locul 675 ATP, a fost învins, duminică, scor 6-3, 6-2, de Kamil Majchrzak, locul 188 ATP, în ultimul meci al confruntării. În celelalte două meciuri de duminică, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, scor 7-5, 4-6, 6-3, şi Marius Copil (locul 81 ATP) a fost învins de Hubert Hurkacz (109 ATP), scor 6-3, 6-4.

Sâmbătă, Marius Copil l-a învins pe Kamil Majchrzak, locul 188 ATP,  scor 6-2, 6-4, iar Adrian Ungur, locul 675 ATP, a fost întrecut de Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, scor 7-6 (3), 7-5. De altfel, Adrian Ungur, a declarat după întâlnirea România – Polonia, că meciul cu polonezul Kamil Majchrzak a fost ultimul pentru el în Cupa Davis. El a precizat că se va retrage din activitate după turneul challenger de la Sibiu.

Astăzi, Marius Copil a reacţionat astăzi pe Instagram după înfrângerea cu Polonia: ”Împreună şi la bine şi la greu. Mulţumim Cluj şi întregii ţări pentru susţinere. Le urez multă baftă colegilor mei, iar pentru mine este timpul să-mi refac piciorul” a scris Marius pe contul său oficial.

 

 

Afla mai multe despre: marius copil 

viewscnt
Articole similare