Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie surprinzătoare a lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a rămas fără antrenorul Darren Cahill

Reacţie surprinzătoare a lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a rămas fără antrenorul Darren Cahill

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase consideră că se face prea mult tam-tam pe tema despărţirii dintre Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill, fostul mare tenismen precizând că liderul mondial nu are nevoie de antrenor.

"Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâta... E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine, e uşor să fii antrenor la Halep, e numărul 1 mondial", a spus Ilie Năstase, pentru ProSport.

Simona Halep, numărul 1 mondial, nu va mai fi antrenată de australianul Darren Cahill în 2019, a anunţat tehnicianul, care a spus că renunţă la colaborare din motive familiale. La scurt timp după anunţul antrenorului australian, liderul mondial Simona Halep i-a mulţumit acestuia pentru colaborarea de patru ani.

"Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei. Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc", a scris Cahill.

Antrenorul a menţionat că va continua să lucreze la ESPN pentru Australin Open, AO, Wimbledon şi US Open în 2019

Simona Halep era pregătită de Darern Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Afla mai multe despre: nastasehalepcahill 

viewscnt
Articole similare