Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie surprinzătoare a lui Şumudică după ce echipa lui a suferit a opta înfrângere în ultimele 11 meciuri: "Sunt fericit"

Reacţie surprinzătoare a lui Şumudică după ce echipa lui a suferit a opta înfrângere în ultimele 11 meciuri: "Sunt fericit"
Comentarii

Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-2), de Beşiktaş Istanbul, în etapa a XXXII-a a campionatului turc de fotbal.

"A fost un joc frumos. Kayserispor a jucat foarte curajos. Am avut cinci ocazii de a marca. Dar pe Vodafone Arena, contra lui Beşiktaş, o echipă mare, dacă nu marchezi, nu poţi să iei puncte. Am întâlnit o echipă bună. Campioana de anul trecut, cu jucători cu multă calitate, care pot face diferenţa în orice moment. 

Dar eu sunt foarte fericit pentru echipa mea, a lupta mult. Nu am venit aici ca să facem antijoc, am venit ca să jucăm fotbal. Este o echipă mare şi cred că merită mai mult decât locul patru. Mie îmi place foarte mult atmosfera de aici. Este o atmosferă a oamenilor care au cultură" - a spus Marius Şumudică.

După a opta înfrângere în ultimele 11 partide jucate, Kayserispor se menţine pe locul 8, cu 44 de puncte. Cu două etape rămase de disputat, Beşiktaş se află pe locul 4, cu 65 de puncte. Lider este Galatasaray, cu 69 de puncte, urmată de Fenerbahce şi Istanbul BB, cu câte 66 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicabesiktaskayserisporturcia 

viewscnt
Articole similare