Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie surprinzătoare a Mariei Şarapova după ce a ieşit încă din primul tur la Indian Wells: "Am de ce să fiu recunoscătoare"

Reacţie surprinzătoare a Mariei Şarapova după ce a ieşit încă din primul tur la Indian Wells: "Am de ce să fiu recunoscătoare"

Tenis

Comentarii

Rusoaica Maria Şarapova, 41 WTA, a fost eliminată în primul tur de japoneza Naomi Osaka, numărul 44 WTA , scor 6-4, 6-4.

Dacă în trecut era catalogată de celelalte jucătoare din circuit drept o fire arogantă, Şarapova pare să se fi schimbat complet după suspendarea pentru dopaj. 

"Am ştiut încă din primul moment când am revenit în circuit că voi fi nevoită să muncesc mult pentru a ajunge cap de serie. Necesită timp şi muncă, nu mi-e teamă. Desigur că voiam să mă descurc cât mai bine aici, şi nu doar pentru că am triumfat de câteva ori anterior. 

Asta e mentalitatea mea. Sunt o fostă campioană care încearcă să joace cât mai bine. Tot ce ştiu este că anul acesta particip la turnee, iar anul trecut n-am avut această şansă. Deci am de ce să fiu recunoscătoare atunci când ies din tunel şi intru pe teren" - a spus Maria Şarapova. 

 

Afla mai multe despre: maria sarapovatenisnaomi osakaindian wells 

viewscnt
Articole similare