Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie surprinzătoare a Simonei Halep după ce a devenit numărul 1 mondial: "Pentru mine este mult mai important acest lucru"

Reacţie surprinzătoare a Simonei Halep după ce a devenit numărul 1 mondial: "Pentru mine este mult mai important acest lucru"

Simona Halep

Comentarii

Deşi a devenit numărul 1 în lume, Simona Halep spune că victoria cu Maria Sharapova reprezintă cel mai mare succes înregistrat la Beijing. Totodată, sportiva noastră se bucură şi pentru victoria înregistrată astăzi în faţa Jelenei Ostapenko, cea care o învinsese anul acesta în finala de la Roland Garros.

"Nu voi uita niciodată acest turneu. Din două motive. Pentru mine, în acest moment este mult mai important că am bătut-o pe Şarapova. Am pierdut de prea multe ori împotriva ei.

Aici am rupt acea barieră. Iar al doilea lucru, faptul că am bătut-o pe Ostapenko după un meci foarte disputat în finala din Franţa. Şi faptul că am devenit numărul 1 face din acest turneu unul special" - a spus Simona Halep. 

Simona Halep va urca începând de luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open.

Afla mai multe despre: simona halepmaria sharapovateniswta 

viewscnt
Articole similare