Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie total amuzantă a lui Cornel Dinu după ce l-a auzit pe Dan Petrescu criticând din nou arbitrajul. Cu cine l-a comparat

Reacţie total amuzantă a lui Cornel Dinu după ce l-a auzit pe Dan Petrescu criticând din nou arbitrajul. Cu cine l-a comparat

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi-a păstrat calmul pe întreaga durată a partidei cu CSM Iaşi, tocmai pentru a evita o suspendare la meciul cu FCSB. Totuşi, la finalul partidei, antrenorul CFR-ului nu a ezitat să critice din nou arbitrajul.

Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic declaraţiile lui Dan Petrescu, pe care l-a comparat cu "un copil pricinos de la şotron".

"Dan Petrescu rămâne copilul pricinos şi cârcotaş de la şotron, de la jocurile copilăriei. Indiferent că a fost prin Italia, prin străinătate, el are un discurs infernal prin care nu spune nimic în comun cu realitatea şi pe care în niciun caz nu putea să-l facă acolo unde a fost crescut din frageda tinereţe, când a plecat la la Foggia sau la Genoa.

Ceea ce declară el e infernal, îi face un deserviciu fantastic. Nu-şi dă seama că îl vede lumea, îl aude, iar neamul acesta nu şi-a pierdut totuşi bunul simţ. Echipa lui a demonstrat că nu ştie să atace" - a spus Cornel Dinu. 

CITEŞTE ŞI

 

Afla mai multe despre: cornel dinudan petresculiga 1cfr clujpoli iasi 

viewscnt
Articole similare