Experiențe împreună.
You are here:

Reacţie total neaşteptată a lui Darren Cahill. Mesaj surprinzător postat de australian după calificarea Simonei Halep în finala de la Madrid

Reacţie total neaşteptată a lui Darren Cahill. Mesaj surprinzător postat de australian după calificarea Simonei Halep în finala de la Madrid

Tenis

Antrenorul Darren Cahill şi-a felicitat, într-un mesaj postat pe Twitter, fosta elevă, Simona Halep, care a reuşit să se califice în finală la Madrid Open.

"Minunata Simo... O nouă finală la Madrid. Ceva din acel oraş spaniol scoate ce e mai bun din tine! Bravo şi mult succes mâine", a scris Cahill pe Twitter.

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat a patra oară în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, după ce a întrecut-o, în penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-7 (2), 6-0, pe elveţianca Belinda Bencic, locul 18 WTA. Halep va disputa finala cu numărul 35 din carieră, a doua din acest an şi, dacă o va câştiga, va urca din nou pe locul I WTA.

Halep va evolua în ultimul act, sâmbătă, cu învingătoarea dintre americanca Sloane Stephens, lcoul 8 WTA, şi olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA.

Calificarea în finală este recompensată la Madrid cu un premiu de 608.700 de euro şi cu 650 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 1.202.520 de euro şi 1.000 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organizat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi. În 2014, Halep a jucat finala Madrid Open, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta