Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie total surprinzătoare a lui Benatia, omul care a produs penalty-ul de la ultima fază. Ce a declarat la finalul jocului

Reacţie total surprinzătoare a lui Benatia, omul care a produs penalty-ul de la ultima fază. Ce a declarat la finalul jocului
Comentarii

Mehdi Benatia a comis penalty-ul în urma căruia Cristiano Ronaldo a marcat, iar Real Madrid s-a calificat în faza semifinalelor. Deşi lovitura de pedeapsă acordată de arbitru a fost asupra criticată în presa italiană, jucătorul lui Juventus are o altă perspectivă asupra fazei.

“L-am împins uşor de la spate şi am intrat în contact cu el, sperând că nu va cădea. Până la urmă, dacă i s-ar fi întâmplat unuia dintre noi, am fi reacţionat la fel şi am fi ţipat după un penalty. Uneori, aşa e fotbalul” — Mehdi Benatia, la beIN Sports.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3.

Juventus a înscris prin Mandzukic ‘2, ’37  şi Matuidi ’61.

În minutul 90+3, de la Juventus a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez. Pe teren a fost introdus Szczesny, în locul lui Higuain, iar Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea.

Observator de arbitri la partida de la Madrid a fost Alexandru Deaconu.

Afla mai multe despre: mehdi benatiajuventusronaldoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare