Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie tranşantă a Peluzei Sud Steaua faţă de eventuala revenire a FCSB-ului pe stadionul din Ghencea: ”Au încercat să ne fure identitatea”

Reacţie tranşantă a Peluzei Sud Steaua faţă de eventuala revenire a FCSB-ului pe stadionul din Ghencea: ”Au încercat să ne fure identitatea”

Superliga

Comentarii

Membrii Peluzei Sud Steaua au transmis un comunicat prin care îşi exprimă poziţia faţă de discuţiile apărute în ultima perioadă, despre mutarea FCSB-ului pe noul stadion Steaua sau despre pactul de negresiune cu Peluza Nord.

În ultima vreme, Gigi Mustaţă - liderul Peluzei Nord - dar şi mai multe voci din fotbalul românesc au declarat că FCSB trebuie să fie primită pe noul stadion Steaua. Mai mult, liderul Peluzei Nord a anunţat că ar fi semnat un pact de neagresiune cu membrii Peluzei Sud, cei care susţin Steaua. Gigi Mustaţă a afirmat şi că pregăteşte o asociaţie a suporterilor, la care fiecare fan poate să cotizeze şi să aibă ulterior prioritate la rezervarea biletelor. Preşedinte de onoare în noua asociaţie va fi numit Helmuth Duckadam.
 
În tot acest context, membrii Peluzei Sud au transmis un comunicat în care lămuresc discuţiile din ultima vreme. Aceştia anunţă răspicat că FCSB nu va fi primită pe noul stadion Steaua şi-l acuză pe Gigi Mustaţă că încearcă din nou să facă o afacere din activitatea Peluzei Nord.  
 
PELUZA SUD TRANSMITE ŞI NU VA MAI REPETA:
A. STEAUA BUCUREŞTI este echipa care are casa în GHENCEA, în complexul sportiv STEAUA.
B. NU VOM ACCEPTA ca o echipă, a cărei conducere a încercat şi încearcă în continuare să fure identitatea clubului, să joace pe STADIONUL STEAUA.
C. PELUZA SUD STEAUA susţine clubul, nu invers.
D. VIAŢA ULTRA’ înseamnă sacrificii, unitate, demnitate. Nu înseamnă câştiguri materiale, falsuri sau afacere.
 
Fiecare e liber să susţină ce echipă vrea, să facă ce afaceri vrea, dar nu mai folosiţi numele STEAUA, al stadionului din Ghencea sau cel al Peluzei SUD.”

Afla mai multe despre: peluza sud 

viewscnt
Articole similare