Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii de la Giurgiu după înfrângerea de pe teren propriu: „Situaţia este foarte complicată”

Reacţii de la Giurgiu după înfrângerea de pe teren propriu: „Situaţia este foarte complicată”

Superliga

Comentarii

UTA a învins-o pe Astra în deplasare, scor 2-1, în etapa cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1.

Antrenorul giurgiuvenilor, Eugen Neagoe a vorbit despre jocul prestat de echipa sa pe stadionul Marin Anastasovici. 

„Am avut o atitudine bună, am controlat jocul din primul până în ultimul minut. Din păcate, am făcut greşeli foarte mari şi la primul gol şi la golul doi. Nu e prima dată când pierdem puncte din cauza acestor faze fixe, cu toate că le repetăm, le discutăm, ştiu foarte bine ce au de făcut, dar dacă nu eşti responsabil în minutul 89 când trebuie să ţii un om şi nu poţi să faci acest lucru aşa se întâmplă”, a declarat tehnicianul Eugen Neagoe, după partida de la Giurgiu. 

Reacţii de la Giurgiu:

David Lazar: „Cred că mi s-au întins ligamentele, a căzut direct pe piciorul meu. Sper să nu fie ceva grav. O să fac şi un examen zilele următoare şi sper din tot sufletul să îmi revin cât mai repede. Păcat că nu am obţinut niciun punct, am fost aproape să obţinem măcar un punct,. Situaţia e foarte complicată, mai sunt trei meciuri şi tot noi trebuie să o scoatem la capăt”.

Mihai Răduţ: „Nu reuşim să marcăm, şi cu Iaşi a fost la fel. Domini meciul de la un capăt la altul şi primeşte goluri la fiecare meci. Plus restul problemelor pe care le ştie toată lumea, un cumul de factori a dus la această situaţie. Trebuie să obţinem puncte şi să scăpăm de retrogradare, pentru că acesta e obiectivul în acest moment”. 

Afla mai multe despre: astra giurgiuuta aradeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare