Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra Astrei, după rezultatul dezastruos cu Sepsi: „Doar noi putem să ne scoatem din situaţia asta!”

Reacţii din tabăra Astrei, după rezultatul dezastruos cu Sepsi: „Doar noi putem să ne scoatem din situaţia asta!”

Superliga

Comentarii

Jucătorii Astrei nu au fost mulţumiţi deloc de rezultatul din meciul cu Sepsi de azi, 4-1 şi sunt conştienţi că e nevoie de mai multă muncă pentru a readuce echipa mai sus în clasament.

O partidă urâtă, o înfrângere dureroasă. Am început bine meciul, am avut o ocazie, dacă am fi deschis scorul, altul era rezultatul. Nu am făcut deloc o partidă reuşită. Ne aşteptam să fie Sepsi bine organizată. Din păcate, nu s-a terminat deloc bine. Astra este o echipă care a fost mereu in play-off, noi trebuie să o scoatem cumva la capăt. Ne aşteaptă un alt meci foarte greu, dar nu putem să stăm să ne plăngem. Mergem la Cluj să scoatem punct sau puncte. Locul nu este cel dorit nici de noi, nici de club”, a declarat mijlocaşul Astrei, Valentin Gheorghe.

Nici Mihai Răduţ nu a fost mulţumit de prestaţi avută azi şi a mărturisit: „Este un rezultat dureros. Am venit optimişti aici la Sepsi, mai ales după ce am aflat că au avut ceva probleme de lot. Cred că am încercat să stăm puţin mai sus, dar au marcat foarte repede şi au venit multe greşeli din partea noastră. Nu am fost destul de concentraţi. Ca şi joc nu am simţit că ne-au pus mari probleme, au fost doar pasele în spatele apărării care au dus la acest rezultat de 3-0 la pauză. Suntem în situaţia asta din cauza noastră. Doar noi putem să ne scoatem din situaţia asta. Trebuie să mergem la Cluj si să obţinem un rezultat favorabil acolo. Trebuie să ieşim din zona asta periculoasă”.

Astra, sub comanda lui Eugen Neagoe, este pe locul 12 în Liga I, cu 17 puncte şi riscă să nu prindă un loc de play-off.

Afla mai multe despre: astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare