Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra celor de la FC Hermannstadt după ce au pierdut cu Dinamo şi au rămas pe loc retrogradabil! "Maniera de arbitraj a fost contra noastră şi jucătorii au fost iritaţi!"

Reacţii din tabăra celor de la FC Hermannstadt după ce au pierdut cu Dinamo şi au rămas pe loc retrogradabil! "Maniera de arbitraj a fost contra noastră şi jucătorii au fost iritaţi!"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut în deplasare de Dinamo, scor 0-2, într-un meci al etapei cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1.

Mihaiu a obţinut un penalty pentru Dinamo, iar Anton a transformat şi şi-a dus echipa în avantaj, în minutul 34. La aceeaşi fază, Stoica a fost eliminat. Chiar şi în inferioritate, Hermannstadt a trecut pe lângă golul egalizator în repriza secundă, prin Addae. Tot Dinamo a fost însă mai periculoasă. Bejan a fost aproape de a dubla avantajul pe tabelă, însă golul de 2-0 a fost marcat de acelaşi Anton, tot din penalty.

La sfârşitul partidei, antrenorul de la Sibiu, Eugen Beza, a acuzat maniera de arbitraj. 

"Din păcate am rămas rapid în 10 oameni, chiar dacă lusam gol nu era nicio problemă.,  45.51 pentru că azi dacă rămânem 11 la 11, soarta meciului era altfel. Am avut senzaţia că orice am fi făcut azi, nu am fi putut câştiga.

Maniera de arbitraj a fost provocatoare, nu a decis rezult, înfrângerea ne-o asumăm,  47.24 m-aţi întrebat de ce au fost nervi pentru că maniera de arbitraj a fost contra noastră şi jucătorii au fost iritaţi. Suntem la mâna rezultatelor, asteptăm, vom lupta pana la ultima etapă, şansă pe care o avem, din păcate nu mai suntem la mâna noastră, a spus antrenorul sibienilor", Eugen Beza. 

Jucătorii lui Hermannstadt au acuzat arbitrajul şi au conştientizat că sunt la mână rezultatelor altor echipe. 

"Până să rămânem în 10 am făcut un joc bun, am avut ocazii în min 1, dacă înscriam la ocazia aia, altfel se desfăşoară jocul. E foarte greu în 10 jucători în deplasare, cred totuşi că am făcut un joc bun şi în 10 oameni şi cred că ne-am strâns bine în apărare, am închis bine, n-a avut fm ulte ocazii Dinamo şi cu puţin noroc poate marcam pe final. Pentru noi e foarte greu acum, suntem la mâna rezultatelor, trebuie să ne câştigăm cele 2 meciuri şi va trebui să avem puţin noroc să se încurce celelalte contracandidate", a declarat Scarlatache la sfârşitul meciului. 

"A fost umăr la umăr, deci aveţi cuvântul meu că nu l-am atins, nu i-am dat peste picioare. A fost un umăr la umăr, a căzut şi el, am căzut şi eu. 35,55 Ok, dai 11 metri, dar nu îmi dai roşu. Eu aşa consider. I-am zis, de ce îmi dai roşu? Pentru că nu ai jucat mingea. Ok, dar nu l-am lovit, nu l-am tras, nu i-am dat de la spate. E un duel umăr la umăr. Speranţe avem, dar trebuie să stăm la mâna rezultatelor, adică să aşteptăm alte echipe, asta e mai nasol", a declarat după meci Ionuţ Stoica. 

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare