Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra Clinceniului după înfrângerea cu FCSB: „Nu a fost diferenţă mare” + Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Poenaru

Reacţii din tabăra Clinceniului după înfrângerea cu FCSB: „Nu a fost diferenţă mare” + Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Poenaru

Superliga

Comentarii

Clinceni a pierdut duelul cu FCSB, scor final 0-2 în etapa cu numărul 2 din play-off.

La interviul de după meci s-a prezentat antrenorul secund, Marin Dună, Ilie Poenaru fiind infectat cu corona virus de zile bune.

„Nu am făcut un joc rău, am făcut lucruri bune, lucruri mai puţin bune. Am avut câteva oportunităţi foarte bune de a marca, dar am întâlnit o echipă bună şi victoria e meritată a FCSB-ului. Ilie Poenaru se simte bine, speră să revină cât mai repede alături de echipă”, a declarat Marin Dună, antrenorul secund a formaţiei Academica Clinceni.

Reacţii din tabără Clinceniului:

Florin Gardoş: „Ca joc nu cred că a fost diferenţă mare. Am avut câteva momente bune de joc, în schimb rezultatul a fost slab şi am făcut câteva greşeli pe care nu trebuie să le facem pe viitor. Nu aş vrea să fac o comparaţie între FCSB şi CFR, pentru că se speculează foarte mult vizavi de noi, că am fi echipa nu ştiu cui şi mă deranjează foarte mult lucrurile acestea. Orice aş spune poate va fi interpretat. Mai mult din cauza asta mi-am dorit să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat, dar nu tot timpul se întâmplă aşa cum ne dorim”.


Octavian Vâlceanu: „Din păcate nu am reuşit să scoatem nimic pozitiv din acest meci, am întâlnit o echipă bună, care ne-a creat probleme pe faza defensivă. Normal că mister ne lipseşte. Asta e, a trebuit să mergem înainte. Sunt trei jucători plus dânsul, acum nu avem ce să facem. Îi aşteptăm cât mai repede alături de noi”
 

Afla mai multe despre: academica clinceniflorin gardosilie poenaru 

viewscnt
Articole similare