Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra lui FC Argeş după înfrângerea de pe teren propriu: „E foarte frustrant. Este o săptămână mai atipică”

Reacţii din tabăra lui FC Argeş după înfrângerea de pe teren propriu: „E foarte frustrant. Este o săptămână mai atipică”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a pierdut pe teren propriu meciul cu Chindia, scor 0-1, din cadrul etapei cu numărul doi din play-out-ul Ligii 1.

Andrei Prepeliţă, antrenorul lui FC Argeş, a vorbit la finalul partidei despre prestaţia avută de elevii săi în meciul de azi.

„Poate şi noi în alte meciuri am avut evoluţii de genul ăsta şi am câştigat punct sau puncte. Trebuie să fim corecţi, fotbalul câteodată îţi dă, câteodată îţi ia. Mergem mai departe”, a declarat Prepeliţă.

Alte reacţii din tabăra lui FC Argeş:

Alexandru Greab: „E foarte frustrant ce s-a întâmplat şi astăzi şi la meciul cu Iaşi. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Suntem supăraţi, dar urmează un meci foarte greu cu Astra peste două zile şi trebuie să strângem rândurile”.

Nicolae Muşat: „E frustrant, într-adevăr, dar nu ne rămâne decât să fim optimişti, să fim pozitivi şi să mergem cu aceeaşi încredere la următoarele meciuri. Nu vorbim de o criză, nu vorbim de probleme, este o săptămână mai atipică”.

FC Argeş este pe locul 4 în play-out, cu 21 de puncte. Sâmbătă, echipa se va duela cu Astra Giurgiu, de la 17:30 în etapa cu numărul 3.

Afla mai multe despre: fc argeşandrei prepelitaalexandru greab 

viewscnt
Articole similare