Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra Viitorului după ce echipa s-a calificat în finala barajului pentru Conference League! "Dacă îmi spune cineva acum o lună că vom ajunge aici, îi strângeam mâna!"

Reacţii din tabăra Viitorului după ce echipa s-a calificat în finala barajului pentru Conference League! "Dacă îmi spune cineva acum o lună că vom ajunge aici, îi strângeam mâna!"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul s-a impus cu 3-2 în faţa Chindiei Târgovişte şi va juca finala barajului pentru Conference League contra lui Sepsi.

Constănţenii au fost conduşi, dar au revenit pe tabelă. Golul câştigător a fost marcat chiar cu 5 minute înainte de finalul meciului. La sfârşitul partidei, fotbaliştii Viitorului au fost emoţionaţi şi au declarat că este o onoare pentru ei să aibă posibilitatea să joace în cupele europene.  

"Sincer, dacă îmi spunea cineva acum o lună că vom fi în momentul acesta, îi strângeam mâna şi acceptam cu bucurie momentul acesta, pentru că eram într-o poziţie foarte dificilă. De undeva, de unde eram la retrogradare, acum suntem într-o poziţie de a juca în cupe europene. Ne va aştepta un meci foarte greu la Sepsi, cu o echipă foarte bună a campionatului, dar cu aceste victorii avem mai multă încredere acum şi putem obţine o victorie şi împotriva celor de la Sepsi", a spus Artean la sfârşitu meciului.  

"Este o victorie importantă, nici nu speram să jucăm ultimul meci cu calificarea în Conference League pe masă. Este o onoare şi o bucurie pentru noi, sper să profităm de această ocazie. O să abordăm meciul la victorie, cum le abordăm pe toate. Sepsi e o echipă mult mai bună, cu jucători de play-off, a terminat pe locul 4, ne aşteptăm la un meci mult mai greu, dar sperăm să câştigăm", a spus la sfârşitul meciului Constantin Grameni.  

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare