Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după a treia înfrângere a lui Dinamo cu UTA în acest sezon: ”Nu ştiu ce se întâmplă” + ”Vreau să îmi cer scuze colegilor”

Reacţii după a treia înfrângere a lui Dinamo cu UTA în acest sezon: ”Nu ştiu ce se întâmplă” + ”Vreau să îmi cer scuze colegilor”

Superliga

Comentarii

DInamo a primit vizita lui UTA în a doua etapă a play-out-ului. Arădenii s-au impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol al lui Niculescu în minutul 34. Astfel, echipa lui Laszlo Balint urcă la 10 punctea deasupra ”câinilor”, pe primul loc din play-out, în timp ce formaţia din Ştefan cel Mare rămâne pe poziţia barajului de retrogradare.

În urma unei noi înfrângeri, jucătorii lui Dinamo nu şi-au putut ascunde dezamăgirea faţă de rezultat. Răuţă a afirmat că echipa a avut o prestaţie bună, în ciuda rezultatului dezamăgitor şi că, dacă vor avea puţin noroc, vor putea să înceapă să marcheze din nou.

Reacţii după a treia înfrângere a lui Dinamo cu UTA în acest sezon

”Nu ştiu ce nu a mers, eu zic că am făcut un joc bun. Se pare că la ultimele meciuri, cu cine jucăm, portarii lor sunt fantastici. (n.r. Portarul vostru cum vi s-a părut?) Nu ştiu la gol dacă a fost vina lui sau nu. A mai avut o intervenţie bună... Când greşim, greşim toţi.

(n.r. Jocul îţi dă speranţe?) Normal că îmi dă speranţe. UTA a avut jumătate de ocazie şi ne-a dat un gol. Noi am avut trei, patru ocazii clare , plus penalty. Dacă nu o băgăm în poartă... nu ştiu. Trebuie să fim şi un pic mai norocoşi... nu ştiu.

Nu ştiu ce se întâmplă. Şi când jucăm bine, se pare că nu putem să câştigăm. Ştiu că avem un lot bun, un lot valoros, nu cred că aici ne este statutul, pe acest loc. Dar trec etapele, nu adunăm punctele şi situaţia devine groaznică”, a declarat Răuţă.

Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo şi jucătorul care a ratat un penalty decisiv în partida UTA, şi-a cerut scuze colegilor pentru ocazia irosită. Fundaşul dreapta regretă că nu a putu marca, dar este încrezător că echipa îşi poate reveni dacă nu se dă bătută.

”Sunt foarte supărat şi dezamăgit de mine. Vreau să îmi cer scuze colegilor, pentru că au avut încredere în mine şi au fost convinşi că voi marca azi. I-am dezamăgit şi vreau să îmi cer scuze.

Ultima dată cu ei am executat în partea stângă a portarului şi mă gândeam că sare acolo. Avem putere şi cu siguranţă vom reuşi. Mai sunt şapte meciuri.... După părerea mea, meciul ăsta l-am controlat.

Există şi un plus, clar. Am avut atitudine, am avut mai multe ocazii. Din zi în zi apar mai multe probleme şi e greu, pentru că pe noi pică totul”, a mai adăugat Sorescu.

VIDEO | Rezumat FCSB - FC Botoşani 2-1

Afla mai multe despre: dinamouta araddinamo utarăuţăsorescureacţii dinamo utaliga 1play-out liga 1 

viewscnt
Articole similare