Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după HJK - Farul 2-0: ”Alegeri ciudate ale lui Gică Hagi” / ”O echipă obosită, neinspirată. Nu am înţeles de ce nu a început cu Mazilu” | EXCLUSIV

Reacţii după HJK - Farul 2-0: ”Alegeri ciudate ale lui Gică Hagi” / ”O echipă obosită, neinspirată. Nu am înţeles de ce nu a început cu Mazilu” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa, campioana României, a fost învinsă de finlandezii de la HJK Helsinki, scor 0-2, în deplasare, şi a ratat calificarea în grupele Conference League.

Primul ”11” ales de Gică Hagi, total neinspirat?

Prezenţi în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan şi-au exprimat dezamăgirea legată de faptul că Farul a ratat calificarea în grupele Conference League, cu toate că era mare favorită.

Foştii internaţionali au fost surprinşi de jocul slab al ”marinarilor”, dar şi de alegerile lui Gică Hagi pentru primul ”11”. În special titularizarea lui Rivaldinho în locul lui Adrian Mazilu.

Eu sunt surprins de eliminare, neplăcut. Nu mă aşteptam ca Helsinki să o elimine pe Farul. Înainte de meci mă gândeam că vom merge mai departe cu Farul şi îi vedeam pe cei de la Sepsi având mari probleme cu Sepsi. Iată că nu am avut dreptate,

Helsinki bate un Farul obosit, neinspirat. Nu ştiu de ce începutul este cu Rivaldinho, Munteanu şi Budescu în atac, şi nu este Mazilu. Eu am bănuit că l-a accidentat grav Ivan. Dar dup-aia m-am întrebat dacă nu eşti bun din minutul 1, de ce eşti bun din minutul 25. Nu prea vedeam o explicaţie. Să-l ţii rezervă şi să joci cu Rivaldinho titular, fără să aibă nimic, iar nu mi se pare ok.

Rivaldinho o fi bun, dar nu are cum să joace titular la Farul niciodată . Că mai dă el un gol din când în când, dar nu are nicio calitate ca să joace în atacul Farului”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Viorel Moldovan consideră că nu trebuia să lipsească dintre titulari nici Constantin Grameni, considerat singurul om de la mijlocul terenului care poate pune în valoare un atacant.

Mă aşteptam la altceva din partea Farului. Veneau după o victorie importantă în campionat. Legat de acest meci, nişte alegeri ciudate din partea lui Gică Hagi, la primul 11. Grameni a jucat şi a făcut-o foarte bine cu Craiova. Astăzi a fost pe bancă.

Începi cu o linie de mijloc fără creaţie. Grameni era singurul care îţi putea pune. Nu puteau să facă asta Artean, Nedelcu. O linie de mijloc greoaie, lentă. S-a văzut o lipsă de tonus. Nu este prima dată când constat acest lucru. Tot timpul, că era în campionat şi veneau după meciurile europene, acuzau o stare de oboseală.

L-au forţat pe Rivaldinho în faţă, în zona lui Munteanu. Nu ştiu de ce nu a început cu Mazilu. A fost destul de periculos. După pauză, faci două schimbări, treci într-o linie defensivă cu trei. Forţezi cu Grameni şi Andronache.

Oricum, prea puţin pentru a obţine calificarea. Prestaţia a fost modestă. Mă aşteptam la mai mult. Nu credeam că Sepsi va reuşi să împingă jocul în prelungiri. Mă aşteptam ca Farul să meargă mai departe şi Sepsi să fie eliminată”, a completat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: adrian mazilurivaldinhogica hagihjk-farul 

viewscnt
Articole similare