Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după U Craiova 1948 - FC Argeş 1-0. ”Încă mai avem de lucrat mult!” Ce au spus antrenorii celor două echipe

Reacţii după U Craiova 1948 - FC Argeş 1-0. ”Încă mai avem de lucrat mult!” Ce au spus antrenorii celor două echipe

Superliga

Comentarii

U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Sidibe, în minutul 60. La finalul meciului, antrenorii celor două echipe au vorbit după partidă. Andrei Prepeliţă a fost dezamăgit de jucătorii din atac. 

”Încă mai avem de lucrat mult!”

”Felicit băieiţii pentru că am făcut un meci bun. Am luptat pentru minge, am încercat mereu să câştigăm meciul. Am reuşit, a fost un meci foarte bun pentru noi. Încă mai avem de lucrat mult, e un grup numeros, sunt mulţi străini pe care îi cunosc puţin şi zi de zi încerc să fac un joc bun pentru fiecare meci”, a spus Nicolo Napoli, la finalul meciului. 

”Cred că a fost un meci echilibrat, nu foarte spectaculos, fără ocazii de ambele părţi. Plecăm fără niciun punct, sunt dezamăgit, fără personalitate, mă aşteptam la altceva din partea băieţilor azi. Parcă atunci când trebuie să facem pasul la play-off, se întamplă ceva.

Mentalitatea, din păcate, nu ne permite să facem acest pas. Câştigăm un meci, două, dupa care nu avem constanţă şi aşa nu poţi să ajungi acolo. Ne dorim în continuare, analizăm ce nu am făcut azi bine şi sperăm de la meciurile viitoare să arătăm mult mai bine.

Toţi atacanţii pe care i-am avut la dispoziţie, toţi cu spatele la poartă. Nu ştiu, printre ei, fără şut la poartă. E greu să dai gol, dacă nu tragi la poartă”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: u craiova 1948-argeş-liga 1 

viewscnt
Articole similare