Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după Universitatea Cluj - Unirea Slobozia: ”O nouă înfrângere. Asta deja mă îngrijorează”

Reacţii după Universitatea Cluj - Unirea Slobozia: ”O nouă înfrângere. Asta deja mă îngrijorează”

Liga 2

Comentarii

Unirea Slobozia a pierdut partida cu Universitatea Cluj, scor 2-0.

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, a vorbit despre înfrângerea suferită împotriva Universităţii Cluj. 

”O nouă înfrângere. Se pare că ne-am obişnuit cu înfrângerile şi asta deja mă îngrijorează. Nu mai avem claritate în exprimare, ajungem până la un anumit cu construcţia şi de acolo totul se întunecă în mintea noastră şi abia mai reuşim să atingem bară.

Am avut şi noi nişte ocazii bune splus un 11 metri, că revin şi la asta. Îţi vine o bridaga de liga 1 şi în meciul asta deciziile greşite îţi strică ţie tot scenariul.. azi la fel, henţ că lumina zilei, trebuie să conducem noi cu 1-0, dacă ne-ar fi dat 4 goluri nu era nicio problema, dar dă-ne ce e al nostru.. după care faza primului gol, nici pic de fault!”, a declarat Mihalcea după meci. 

A treia victorie la rând fără gol primit!”

Atmosfera a fost cu totul alta în tabăra adversară. Universitatea Cluj şi-a mai trecut în cont o victorie. Clujenii sunt pe locul 4, cu 21 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti. Universitatea se înscrie serios în lupta pentru promovarea în Liga I.

Erik Lincar, antrenorul echipei ”U” Cluj, a vorbit după meci despre succesul echipei sale de pe teren propriu împotriva Sloboziei.

”A treia victorie la rând fără gol primit.  Important e să creăm situaţii de a marca, a fost un meci deschis în care ambele echipe s-au luat la tranta, un meci în care şi-au creat ambele echipe ocazii bune. Slobozia este o echipa incomodă, o echipa bună, veneau dupa meciuri fără succes şi s-a văzut că şi-au dorit foarte mult să meargă cu punct sau puncte de aici.

În ultimele 20-25 de minute am încercat să închidem jocul şi să mergem mai mult pe contraatac”, a declarat Lincar la finalul partidei. 

VIDEO | Alarma de incendiu a început în timpul conferinţei lui Opriţa. Reacţia antrenorului Stelei când s-a stins lumina: "Eu aşa sper"

Afla mai multe despre: universitatea clujunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare