Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii după victoria puştilor de la U19 cu Suedia. Băluţă a dezvăluit ce i-a transmis Hagi în cantonament

Reacţii după victoria puştilor de la U19 cu Suedia. Băluţă a dezvăluit ce i-a transmis Hagi în cantonament

Echipa națională

Comentarii

Naţionala U19 a reuşit o victorie mare sâmbătă seara, 2-1 cu Suedia, în condiţiile unui arbitraj potrivnic. Băluţă şi Măţan au marcat golurile tricolorilor, cei doi trecându-şi numele pe lista marcatorilor şi-n prima victorie, 4-0 cu Serbia.

Marţi vom avea meciul decisiv cu Ucraina pentru calificarea la turneul final. Spre deosebire de ucraineni, echipa noastră e avantajată şi în cazul unui rezultat de egalitate.

"Am trecut de la agonie la extaz. A fost un joc greu, epuizant din toate punctele de vedere, şi fizic, şi psihic. Mulţumim publicului care a fost alături de noi. Obiectivul pe care ni l-am propus la acest joc era un rezultat de egalitate. Am reuşit victoria, dar încă nu ne-am atins scopul final. Trebuie să găsim soluţii pentru înlocuirea lui Dima, care e o pierdere pentru noi" - a spus Adrian Boingiu. 

"Ne bucurăm că am obţinut victoria şi-n meciul de azi. E cu atât mai dulce cu cât am jucat o parte din meci în 10 oameni. Nu vreau să comentez deciziile arbitrilor. A contat şi mesajul echipei mari pentru noi. Îi simţim aproape. Domnul Hagi m-a sunat încă după primul meci şi mi-a spus că l-am surprins că am marcat. Îşi doreşte să fac asta de-acum şi la Viitorul" - a spus Tudor Băluţă.

CITEŞTE ŞI

Afla mai multe despre: adrian boingiureactii u19suediaucrainaserbia 

viewscnt
Articole similare