Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile antrenorilor după egalul dintre Gaz Metan şi Astra: ”Când joci în play-out, joci tot timpul cu sabia deasupra capului”

Reacţiile antrenorilor după egalul dintre Gaz Metan şi Astra: ”Când joci în play-out, joci tot timpul cu sabia deasupra capului”

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a primit vizita Astrei în etapa cu numărul 29 a Ligii 1. Medieşenii au dominat, dar nu au putut înscrie, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În urma unei remize albe, niciunul dintre antrenori nu s-a arătat prea mulţumit de rezultat. Eugen Neagoe a recunoscut că formaţia sa nu a jucat la nivelul aşteptărilor, în timp ce Teja a regretat faptul că baieţii săi nu au putut obţine toate cele 3 puncte.

Reacţiile antrenorilor după egalul dintre Gaz Metan şi Astra

”Noi nu intrăm în play-off nu pentru că am făcut în seara asta un joc modest, nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor, la ce putem noi, la ce am demonstrat până în acest moment. E bine că nu am pierdut, e un punct muncit, i-am felicitat pe băieţi.

Le-am spus că nu meritam victoria, eu sunt realist. Nu am pierdut acum calificarea în play-off, ci acum câteva etape şi datorită nouă şi situaţiilor care au fost, penaltyuri care nu au fost acordate.

Situaţia financiară e una aproape normală, foarte mici probleme, mărunte, pentru că s-au achitat. Dacă vom fi în play-out, vom încerca să-l câştigăm şi, datorită acelui baraj, se poate ajunge în cupele europene”, a spus antrenorul Astrei, Eugen Neagoe.

”Am luat un punct, dar nu ne mulţumeşte. Cred că meritam mai mult în seara asta. Am făcut o repriză excelentă din toate punctele de vedere, am avut şi ocazii, ne-a lipsit doar golul. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult.

Una peste alta este un punct, mergem mai departe. Am spus că vrem să scoatem maximum din meciurile acestea, după care, la play-out, fiecare meci pe viaţă şi pe moarte. Când joci în play-out e greu, pentru că joci tot timpul cu sabia deasupra capului.

Eu am mai trecut prin aşa ceva... cred că singurul campionat când am stat liniştit, liniştit între ghilimele, pentru că trebuia să câştig campionatul, a fost cu FCSB. Dar povara retrogradării este mult mai mare decât cea de a câştiga campionatul”, a declarat Mihai Teja, tehnicianul Gaz Metanului.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediaşiastra giurgiueugen neagoemihai teja 

viewscnt
Articole similare