Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile antrenorilor după victoria lui Poli la Ovidiu: ”Baieţii au dat sută la sută toţi” / ”Mi-e ciudă”

Reacţiile antrenorilor după victoria lui Poli la Ovidiu: ”Baieţii au dat sută la sută toţi” / ”Mi-e ciudă”

Superliga

Comentarii

Viitorul a primit vizita lui Poli Iaşi în meciul restant din runda 24, întrerupt din cauza ceţii. Oaspeţii au reşit surpriza şi s-au impus la Ovidiu, graţie golurilor lui Djuranovic 51' şi Calcan 86'. Tsoumou punctase pentru gazde în minutul 82, însă nu a fost de ajuns pentru formaţia sa, fiind oricum învinsă de ieşeni.

Poli Iaşi a obţinut doar a doua victorie din 2021, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa lui Viitorul. Moldovenii au condus din startul reprizei secunde, dar au fost egalaţi pe final de meci. Însă, din fericire pentru aceştia, Calcan a înscris în poarta fostei echipe şi a adus toate cele trei puncte formaţiei din Copou.

Reacţiile antrenorilor după victoria lui Poli la Ovidiu

În urma partidei, Nicolo Napoli s-a arătat mândru de prestaţia baieţilor săi şi fericit cu victoria obţinută.

”Echipa a făcut un meci foarte bun. Am vorbit înainte că e un meci fundamental, să putem câştiga meciul. Băieţii au jucat foarte bine, au dat sută la sută toţi. Acest rezultat e fundamental pentru noi”, a declarat antrenorul ieşenilor, Nicolo Napoli.

De cealaltă parte, Mircea Rednic nu a putut îndrepta forma slabă a echipei sale şi a reuşit încă un rezultat dezamăgitor pe banca constănţenilor. Acesta a afirmat că este dezamăgit de scorul final şi că este de părere că formaţia sa merita mai mult.

”Îmi e ciudă, pentru că jucăm, avem ocazii sau situaţii de a marca. Mai ales în prima repriză am adus mingea de foarte multe ori în careul de 16 metri. A lipsit poate ultima pasă, a lipsit prezenţa mai multor jucători în careul de 16 metri.

Au avut un corner şi un contraatac şi ei au dat gol. Ştiam că de când a venit Napoli ei se organizează foarte bine în apărare şi pe contraatac. Nu e ideal să foloseşti tineri când lucrurile nu merg bine, dar nu am avut alte soluţii.

Dar nu am ce să le reproşez, eu sunt mulţumit de jucătorii tineri, dar e greu în aceste momente, când trebuie faci diferenţa. Întotdeauna când nu sunt rezultate antrenorul e cel care e responsabil. Ne gândim.

Chiar nu vreau să vorbesc despre plecare, pentru că muncim bine, asta e problema. Trebuie timp, mai ales la cei tineri”, a declarat Rednic.

Afla mai multe despre: liga 1poli iaşiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare