Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile arădenilor după remiza albă cu FC Botoşani: ”Din păcate, două puncte pierdute”. Când va reveni Laszlo Balint pe banca tehnică de la UTA

Reacţiile arădenilor după remiza albă cu FC Botoşani: ”Din păcate, două puncte pierdute”. Când va reveni Laszlo Balint pe banca tehnică de la UTA

Superliga

Comentarii

UTA Arad şi FC Botoşani au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa cu numărul 24.

”Din păcate, două puncte pierdute. Am avut o ocazie mare în prima repriză şi dacă făceam 1-0, luam cele 3 puncte. Una peste alta, am întâlnit cea mai în formă echipă din campionat, pe un teren destul de greu, chiar dacă la televizor se vede bun, nouă ne-a fost greu. Cred că avem cel mai dificil program dintre toate echipele. O să fie un meci de care pe care şi la Mediaş. am văzut ieri şi meciul cu CFR”, a spus Peteleu, după partidă.

”Ca şi apărare, când nu iei gol, poţi să zici că e un meci perfect. Din păcate ne lipsesc jucători importanţi datorită acestui virus, dar cei care vin de pe bancă au şi ei o valoare, sunt jucători foarte buni şi şi-au făcut treaba foarte bine. Mergem la Mediaş să câştigăm, după cum aţi văzut, ne simţim mult mai bine în deplasare, ăsta e un paradox. Din păcate, aşa este. O să mergem acolo şi o să jucăm ca la fiecare meci pentru cele 3 puncte”, a adăugat Balauru, după o prestaţie personală bună.

”Două puncte pierdute, dar după aspectul jocului, e un rezultat echitabil. Am întâlnit o echipă foarte bună. Cu mobilitate bună, jucători de viteză.  Am suferit pe partea de constructie şi la finalizare”, a declarat Gabi Vasiliu. Întrebat despre lipsa lui Adrian Petre, antrenorul de portari nu a putut da un răspuns concret. ”A resimţit o stare de oboseală, probabil se vor face investigaţii”, a spus acesta.

După ce a fost depistat cu Covid acum 13 zile, Laszlo Balint a fost absent de la meci şi l-a delegat pe Vasiliu să conducă meciul. Antrenorul se va întoarce la următoarea partidă, dar deocamdată a trebuit să ţină legătura telefonic cu banca tehnică, până când au apărut problemele tehnice. ”Mi s-a descărcat telefonul”, a recunoscut Vasiliu. ”Toată pregătirea echipei a fost ţinută de Balint, noi am pus în practică pe teren, băieţii s-au mobilizat şi vreau să le mulţumesc că a ieşit bine”, a concluzionat  antrenorul de portari.

Afla mai multe despre: liga 1uta aradfc botoşani 

viewscnt
Articole similare