Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile jucătorilor CFR-ului, în urma înfrângerii cu Botoşani: ”E dureros pentru că aici la Cluj nu se acceptă înfrângerea”

Reacţiile jucătorilor CFR-ului, în urma înfrângerii cu Botoşani: ”E dureros pentru că aici la Cluj nu se acceptă înfrângerea”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a disputat luni seară, la ora 20:30, meciul din etapa 22, împotriva Botoşani. Moldovenii au reuşit să se impună acasă cu scorul de 2-1, după ce campioana României deschisese scorul. Ciprian Deac şi marcatorul golului clujenilor, Gabriel Debeljuh, au discutat despre partidă, în urma acesteia.

”După un început foarte bun, ne-am retras foarte mult şi aţi văzut, două faze fixe au decis meciul. Fazele fixe care pentru noi contau foarte mult, câştigam meciuri, acum am pierdut. Asta este, a doua oară avem şansa să trecem pe primul loc şi nu reuşim. E dureros pentru că aici la Cluj nu se acceptă înfrângerea. Păcat că am pierdut şi nu am reuşit să menţinem acea linie fără înfrângere” a spus Ciprian Deac, după meci. Întrebat despre lupta la la titlu împotriva FCSB-ului, veteranul CFR-ului a ezitat să facă vreo promisiune. ”Să sperăm că îi depăşim până la sfârşit, atunci contează, când se trage linie, atunci va conta cel mai mult cine va termina pe primul loc” a concluzionat Deac.

Gabriel Debeljuh a dat unicul gol al clujenilor în această seară. Pe un teren ce nu părea apt pentru sport, atacantul croat a reuşit un şut frumos, din afara careului, ce a intrat în colţul porţii. Acesta şi-a arătat dezamăgirea în urma meciului, deşi jucătorul de 24 de ani a încercat din răsputeri să îşi ajute echipa. ”A doua repriză, trebuia să facem egal, acest meci trebuia să se termine la egalitate, dar Botoşani a luptat şi a câştigat. Pentru mine e important să fim pe primul loc şi să câştigăm campionatul. Important e să ne luptăm cu Steaua pentru primul loc şi cred că în play off va fi totul bine” a declarat Debeljuh.

Afla mai multe despre: cfr clujfc botoşani 

viewscnt
Articole similare