Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile lui Ciobotariu şi Pelici după remiza albă de la Mioveni

Reacţiile lui Ciobotariu şi Pelici după remiza albă de la Mioveni

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, în deplasare, în compania echipei CS Mioveni, în etapa a XXIV-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Reacţiile lui Ciobotariu şi Pelici după remiza albă de la Mioveni

Remiză albă la Mioveni. Cele două echipe s-au mulţumit cu un punct. 

"Am avut un joc foarte greu cum am spus şi la început pentru că am studiat bine adversarul şi ştiam că se aglomereaza foarte mult. Nu meritam mai mult, azi nu meritam mai mult, un rezultat pe care îl pun la pozitiv faptul că nu am primit gol şi am rămas neînvinşi dupa 7-8 etape.

Sper ca la următorul meci să arătăm mai bine, la meciul cu Rapid să arătăm mai bine, jucăm acasă o partidă importantă şi dificilă.

(n.r. despre Budescu)

Budescu are calitate foarte mare ştie toată lumea, dar nu este pregătit fizic. Trage de el la antrenamente, se pregăteşte bine, i-am dat câte 20 de minute pe meci până îşi intră în ritm dar mai are. El in 3-4 meciuri va ajunge la capacitatea pe care o dorim noi", a declarat Liviu Ciobotariu după meci. 

"Un punct pe care l-am obţinut la zestrea noastră, am atins obiectivul. Poate am fi reuşit mai mult dacă eram mai atenţi la ultima finalizare dar e bine şi aşa suntem în grafic aşteptam celelalte jocuri.

Cred că şi noi şi cei de la Voluntari s-au mulţumit cu acest punct pentru că nici ei nu s-au mai descoperit, au preferat să rămână şi să atace pe atac rapid şi contraatac. Ne dorim să ajungem la 30 de puncte", a declarat Pelici după remiza cu FC Voluntari. 

Au evoluat următoarele echipe:

CS Mioveni: Ducan - Al. Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Toma (Cierpka '76), Panait, Şerbănică (Burnea '66) - Buziuc (Tomczyk '84), Blănaru (Sanoh '65), Coşereanu (Rusu '65). Antrenor: Alexandru Pelici

FC Voluntari: M. Popa - Ciobotariu, Tamaş (Budescu '60), Armaş, Briceag - Meleke, Ricardinho - I. Gheorghe (Droppa '77), L. Fulop, Raţă - Nemec (Lopes '70). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: fc voluntarics mioveni 

viewscnt
Articole similare