Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reading, clubul care i-a împlinit dorinţa lui Puşcaş: „Eu am visat mereu să vin aici”. De ce nu s-a întâmplat la fel şi cu colegii de la „tineret”

Reading, clubul care i-a împlinit dorinţa lui Puşcaş: „Eu am visat mereu să vin aici”. De ce nu s-a întâmplat la fel şi cu colegii de la „tineret”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (24 de ani) se bucură din plin că a ales să joace în Championship, pentru Reading. Într-o intervenţie la Telekom Sport, internaţionalul român a dezvăluit că, în momentul în care englezii au plătit 8 milioane de euro pentru transferul său de la Inter, i s-a împlinit un vis.

George Puşcaş a semnat în august 2019 cu Reading, iar de atunci şi până în prezent a evoluat în 33 de partide şi a marcat 11 goluri pentru echipa care se află pe locul 14 în al doilea eşalon englez.

„Dacă dai 20 de goluri în Italia zici că ţi se potriveşte campionatul acela. Dacă dai 20 în Anglia zici că asta.  Eu am visat mereu să vin aici în Anglia şi acesta era campionatul care ziceam că mă caracterizează cel mai mult. Fiind aici nu m-am înşelat. Chiar îmi place foarte mult aici şi pot să spun că e un campionat în care aş rămâne pe termen lung

Ei mă căutau şi anul trecut şi înainte de Palermo. Insistenţa cu care ei m-au căutat, dar şi insistenţele antrenorului m-au făcut să vin aici. Îmi doresc mult mai mult şi îmi doream mult mai mult. Îmi pun mereu obiective şi vreau mult mai mult faţă de ceea ce am făcut până acum şi ce am reuşit. Acesta e doar un mic pas şi un drum spre cariera mea”, a declarat George Puşcaş în exclusivitate la Telekom Sport.

Transferul lui Puşcaş în Anglia a venit după ce atacantul român a ajuns cu naţionala de tineret până în semifinalele Campionatului European din 2019. A fost însă printre puţinii tricolori care se poate lăuda cu această performanţă, iar Puşcaş are şi o explicaţie.

„Cu siguranţă mă aşteptam, pentru că ce turneu am făcut noi şi toţi jucătorii cum am jucat, probabil că meritam mult mai mult. Probabil pentru toată lumea, inclusiv pentru mine, trebuie mult mai multă muncă, mult mai multe rezultate cu naţionala şi probabil o să se schimbe şi situaţia şi o să fim văzuţi mult mai bine.

Probabil că trebuia ca mult mai mulţi să fie văzuţi mult mai bine, dar nu ne rămâne decât să mergem mai departe, să muncim , să avem rezultate în continuare şi cu siguranţă fiecare va avea ce merită.

Eu nu cred că doar noi avem acea vină, dacă ieşim în altă ţară şi nu jucăm. Dacă ne uităm şi la alte naţiuni, cum ar fi Italia şi jucătorii italieni când ies şi se întorc mereu în campionatul lor.

O să se schimbe cu siguranţă acest lucru şi o să avem evoluţii şi o să ne impunem în campionatele puternice cu siguranţă, pentru că avem o grămadă de jucători talentaţi”, a completat atacantul lui Reading.

 

Afla mai multe despre: puscasreadingromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare