Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real, grăbeşte-te! Manchester City a intrat pe pista Sergio Ramos. Anunţul surprinzător făcut de ESPN

Real, grăbeşte-te! Manchester City a intrat pe pista Sergio Ramos. Anunţul surprinzător făcut de ESPN

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos a intrat în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid şi deja poate negocia cu orice alt club din Europa.

Căpitanul şi legenda madrilenilor, Sergio Ramos, mai are doar şase luni de contract cu Real Madrid. Discuţiile dintre fratele şi agentul său, Rene Ramos, şi Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez, au continuat şi în această săptămână, dar momentan, Real Madrid şi Sergio Ramos nu au bătut palma pentru un nou acord.

Ramos vrea doi ani de contract, în timp ce Real Madrid, chiar dacă este de acord cu salariul solicitat de căpitanul său, îi oferă încă un an de contract.

”Pot juca şi gratis pentru Real Madrid!” a anunţat Ramos, punând şi mai mare presiune pe conducerea clubului. Între timp, căpitanul blanco ar fi primit deja mai multe propuneri tentante de la alte cluburi.

ESPN anunţă că inclusiv Manchester City a intrat pe fir şi este ”cu ochii pe situaţia căpitanului de la Real Madrid”. City ar vrea să-l transfere liber de contract în vară şi îi oferă un salariu foarte mare, susţine jurnalistul Rodrigo Faez de la ESPN. 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare