Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a anunţat OFICIAL că este interesată de transferul unui GALACTIC: ”Îl vrem de mult timp!”

Real Madrid a anunţat OFICIAL că este interesată de transferul unui GALACTIC: ”Îl vrem de mult timp!”

Real Madrid

Comentarii

Ceea ce pare un transfer tot mai sigur la Real Madrid, tinde să devină realitate după spusele preşedintelui Florentino Perez. Eden Hazard este din acest moment o ţintă clară pentru gruparea blanco.

”Avem deja câţiva ani de când ni-l dorim, dar până acum nu am reuşit”. Aceasta este declaraţia cu care Florentino Perez a început discursul despre Eden Hazard, în direct la postul de radio Onda Cero. Ceea ce mulţi au considerat încă un zvon pe piaţa transferurilor, a primit confirmarea oficială din partea şefului de pe Santiago Bernabeu: ”Am un interes cât se poate de mare ca Eden Hazard sa ajungă la Real Madrid. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Anul acesta, poate ajunge la noi pentru că mai are un an de contract cu Chelsea” a mai adăugat preşedintele madrilenilor.

L'Equipe a anunţat oficial transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, o mutare care se va produce după finala UEFA Europa League dintre actuala echipă a mijlocaşului belgian, Chelsea şi Arsenal Londra. Finala va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1, miercuri 29 mai.

Ajuns la 28 de ani, Hazard joacă la Chelsea din 2012, atunci când a fost transferat de la Lille, pentru 35 de milioane de euro. De atunci, el a reuşit 108 goluri şi 91 de pase decisive, în 351 de meciuri jucate pentru londonezi. 

Afla mai multe despre: florentino perezeden hazard 

viewscnt
Articole similare