Experiențe împreună.
You are here:

Real Madrid a anunţat oficial prezentarea celui mai nou transfer. Cine este noul "galactic"

Real Madrid a anunţat oficial prezentarea celui mai nou transfer. Cine este noul "galactic"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat oficial când va avea loc prezentarea celui mai nou transfer - Reinier Jesus Carvalho (18 ani).

Clubul a anunţat că Reinier va fi prezentat oficial marţi, 18 februarie, în loja preşedintelui Florentino Perez de pe "Santiago Bernabeu". Ulterior, brazilianul va îmbrăca tricoul lui Real Madrid şi va călca prima oară pe gazonul legendarului stadion. La final, fotbalistul va susţine şi o conferinţă de presă. 

Cine este Reinier, noul transfer făcut de Real Madrid? 

În vârstă de 18 ani, Reinier Jesus Carvalho a jucat 15 meciuri pentru Flamengo, dar a marcat deja 6 goluri, ceea ce pentru un tânăr mijlocaş pare într-adevăr o cifră impresionantă. Transferul său face parte din noua politică a grupării blanco.  Gruparea blanco a plătit 30 de milioane de euro pentru perla lui Flamengo, adică exact atât cât reprezenta clauza de reziliere a fotbalistului cu gruparea brazilian.

 

80% din această sumă (24 de milioane de euro) merge la Flamengo, în timp ce restul de 20% se vor împărţi între fotbalist şi agenţii săi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe