Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a câştigat duelul cu Barcelona pentru el. Este INCREDIBIL cum l-au ratat catalanii!

Real Madrid a câştigat duelul cu Barcelona pentru el. Este INCREDIBIL cum l-au ratat catalanii!

Real Madrid

Comentarii

După Luka Jovic şi Eden Hazard, care au şi fost prezentaţi în această săptămână, "galacticii" au transferat un internaţional japonez.

Real Madrid a anunţat vineri, prin intermediul site-ului oficial, transferul lui Takefusa Kubo (18 ani) de la FC Tokyo. Jucătorul născut în 2001 evoluează pe poziţia de mijlocaş central.

Kubo, care a fost selecţionat în premieră la prima reprezentativă a Japoniei pe 9 iunie, a fost adus pentru echipa a doua, Real Madrid Castilla, care joacă în Segunda Division B, adică al treilea eşalon fotbalistic din Spania. Jucătorul nipon, care abia a împlinit 18 ani, a jucat 16 meciuri în acest an pentru FC Tokyo, meciuri în care a reuşit să înscrie cinci goluri.

Barcelona nu a ştiut când îi expiră contractul! Real Madrid s-a mişcat mult mai repede: ”E un transfer de excepţie! În Japonia i se spune Messi”

Pentru transferul lui Takefusa Kubo, Real Madrid şi FC Barcelona au dus un război intens, de la distanţă. Doar că madrilenii au ştiut exact ce fac. Au supralicitat pentru japonez, pentru a îndepărta atenţia marilor rivali.

Dorit şi de PSG şi de Barcelona, Takefusa Kubo a semnat până la urmă cu Real Madrid. Conform cotidanului MARCA, cheia transferului lui Kubo la Real Madrid a fost contractul fotbalistului cu FC Tokyo.

La Madrid se ştia că Takefusa Kubo mai are contract doar până la 1 iunie cu gruparea japoneză. PSG şi Barca credeau că acordul lui Kubo cu FC Tokyo expiră pe 31 ianuarie, aşa cum era specificat pe site-ul Transfermarkt. Real Madrid nu a fost nevoită astfel să discute cu gruparea niponă, în timp ce Barca şi PSG nu au ştiut exact ce decizie să ia.

În calitate de jucător liber de contract l-a adus Real Madrid, care i-a oferit astfel japonezului un salariu de 1.2 milioane de euro pentru fiecare dintre următorii cinci ani de contract. El va juca pentru început la Real Madrid Castilla sub comanda legendarului Raul Gonzalez Blanco. Japonezii sunt la picioarele sale: ”Un nipon la Real Madrid. ”Messi” al nostru va juca la cel mai mare club al lumii” 

Afla mai multe despre: takefusa kuboreal madridbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare