Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a dat lovitura! Fotbalistul care e pregătit să facă senzaţie pe Bernabeu: ”Ne-a arătat deja ce potenţial are!”

Real Madrid a dat lovitura! Fotbalistul care e pregătit să facă senzaţie pe Bernabeu: ”Ne-a arătat deja ce potenţial are!”

Real Madrid

Comentarii

Raul Gonzalez are mare încredere în Reinier, brazilianul pe care Real Madrid l-a cumpărat în iarnă de la Flamengo

Gruparea blanco a plătit 30 de milioane de euro pentru perla lui Flamengo, adică exact atât cât reprezenta clauza de reziliere a fotbalistului cu gruparea brazilian. 80% din această sumă (24 de milioane de euro) merge la Flamengo, în timp ce restul de 20% se vor împărţi între fotbalist şi agenţii săi.

Despre Reinier, cel mai nou transfer al madrilenilor,  legendarul Raul, cel care îi este acum antrenor la Castilla a mărturisit: ”Este un încă un copil, dar este clar că vine cu mult entuziasm la noi şi cu extrem de multă pasiune. Momentan, el este unul dintre cei mulţi. Dar a fost deja capabil să ne arate ce potenţial are. A fost bine primit de tot grupul, iar odată cu trecerea timpului, cu fiecare antrenament pe care îl parcurge, îl văd tot mai bine integrat. Trebuie să continuie pe acest drum, pentru că sunt sigur că va deveni un jucător foarte important pentru Real Madrid. Până la sfârşitul sezonului va rămâne alături de noi” a mărturisit Raul Gonzalez, fostul mare fotbalist al Realului, actualmente antrenor la Real Madrid Castilla.

25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Reinier

30 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru brazilian

5 goluri în 10 meciuri a marcat Reinier pentru Brazilia U19

Afla mai multe despre: reinierreal madridraul gonzalez 

viewscnt
Articole similare