Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a găsit o altă echipă pentru brazilianul Reinier Jesus. Unde ar urma să joace

Real Madrid a găsit o altă echipă pentru brazilianul Reinier Jesus. Unde ar urma să joace

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-l împrumute pe Renier Jesus la Benfica Lisabona.

Nemulţumit că nu joacă la Borussia Dortmund, brazilianul vrea să plece din Germania. Nici Real Madrid nu este încântată de această situaţie, astfel că gruparea blanco vrea să-l cedeze pe Reinier Jesus la o altă echipă.

Potrivit cotidianului AS ar fi vorba despre Benfica Lisabona, acolo unde antrenor este Jorge Jesus, un antrenor care îl doreşte pe Reinier Jesus.

Real Madrid l-a transferat pe Reinier Jesus în ianuarie 2020 pentru 30 de milioane de euro. Unul dintre cei mai promiţători jucători din campionatul brazilian, Reinier  a fost cedat de gruparea blanco în Bundesliga, acolo unde în total a strâns 24 de meciuri şi a marcat un gol. Internaţionalul U23 al Braziliei a bifat cinci meciuri şi în actuala stagiune, dar a strâns doar 52 de minute în toate competiţiile.

Profitând de faptul că jucătorul este dorit de Jorge Jesus, Real Madrid vrea să-l trimită pe Reinier Jesus în Portugalia.

La Benfica, Reinier ar fi coechipier cu alţi şase jucători brazilieni: Gilberto, Lucas Verissimo, Everton, Rodrigo Pinho, Helton Leite şi Morato. 

Afla mai multe despre: reinier jesusbenfica 

viewscnt
Articole similare