Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a început negocierile pentru ţintele verii | Alisson Becker ar putea deveni cel mai scump portar de fotbal din istorie

Real Madrid a început negocierile pentru ţintele verii | Alisson Becker ar putea deveni cel mai scump portar de fotbal din istorie

La Liga

Comentarii

Real Madrid e gata să apese pedala de acceleraţie şi să aducă un portar de top pe Santiago Bernabeu! "Galacticii", care caută de mai mult timp un înlocuitor pentru Keylor Navas, şi-au îndreptat atenţia spre Alisson Becker (25 de ani), portarul brazilian al Romei.

Liverpool şi Napoli au fost primele echipe care s-au interesat de serviciile lui Alisson, dar italienii de la Corriere dello Sport scriu că Real Madrid a intrat pe fir, s-a mişcat foarte repede, a avut deja primele contacte cu conducerea Romei şi a devenit, în scurt timp, favorită la realizarea transferului. Potrivit Mediafax, Florentino Perez pune pe masă 60 de milioane de euro în schimbul lui Alisson, un salariu de cinci milioane de euro pe sezon şi un contract pe cinci ani.

Cu evoluţii extraordinare în tricoul Romei, cu care a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Alisson se mândreşte cu 15 meciuri fără gol primit din 33 jucate în acest sezon, dar şi cu o imagine foarte bună în fotbalul italian. Devenit titular şi în naţionala Braziliei, Alisson se află în cel mai bun moment al carierei, iar Monchi, directorul sportiv al romanilor, va face tot posibilul pentru a-l convinge să semneze prelungirea contractului scadent în 2021.

Afla mai multe despre: alisson beckerreal madridas romainterestransfer 

viewscnt
Articole similare