Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a încercat o deturnare spectaculoasă! Ce transfer URIAŞ a încercat Florentino Perez! Răspunsul dat de jucător

Real Madrid a încercat o deturnare spectaculoasă! Ce transfer URIAŞ a încercat Florentino Perez! Răspunsul dat de jucător

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este dezlănţuită pe piaţa transferurilor. ”Galacticii” au adus deja şapte jucători, dar Florentino Perez ar fi vrut să dea o bombă incredibilă.

Joao Felix este foarte aproape să semneze cu Atletico Madrid. Trupa din capitala Spaniei a început demersurile pentru activarea clauzei de 120 de milioane de euro, iar fotbalistul ar fi bătut deja palma cu Atleti.

Numai că Florentino Perez a supralicitat şi a încercat o deturnare spectaculoasă. Real Madrid a oferit 130 de milioane de euro, cu 10 milioane peste clauza de reziliere, iar bonusurile pentru Joao Felix erau incredibile, după cum scrie Marca.

Starul portughez este hotărât să meargă la Atletico Madrid, fiind convins că aceasta este cea mai bună mutare pentru a progresa în carieră. Joao Felix se gândeşte că plecarea lui Griezmann îl va avantaja pentru a deveni omul principal în atacul madrilenilor.

Afla mai multe despre: real madridjoao felix,  

viewscnt
Articole similare