Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a pariat bine. ”Albii” au cumpărat cel mai bun portar sub 20 de ani din lume!

Real Madrid a pariat bine. ”Albii” au cumpărat cel mai bun portar sub 20 de ani din lume!galerie foto

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa Ucrainei a câştigat, sâmbătă, Cupa Mondială la U20, competiţie care s-a desfăşurat în Polonia, după ce a învins-o în finală pe Coreea de Sud, scor 3-1.

Ucraina a câştigat astfel primul trofeu mondial la acest nivel de vârstă, prin golurile semnate de Supriaha 34`, 54` şi Tsitaişvili 89`. Pentru naţionala din Coreea de Sud a reuşit să marcheze Lee Kand-in, în minutul 5, din penalty.

La finalul competiţiei, Andriy Lunin, portarul cumpărat de Real Madrid de la Luganks a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al turneului. Nu mai puţin de 14 milioane de euro au plătit madrilenii pentru Lunin exact acum 1 an de zile. Pe atunci, Andriy Oleksiyovych Lunin avea doar 19 ani şi trezise interesul mai multor cluburi importante din Europa, printre care Liverpool şi Arsenal.

Lunin nu a apucat încă să debuteze la echipa mare a clubului blanco, dar ţinând cont că Real Madrid se va despărţi de Keylor Navas din sezonul viitor, ucrainianul va deveni a doua opţiune a lui Zinedine Zidane după Thibaut Courtois.

Afla mai multe despre: andriy lunin 

viewscnt
Articole similare