Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a primit trei propuneri de super atacanţi în ultima zi de mercato. Toate detaliile

Real Madrid a primit trei propuneri de super atacanţi în ultima zi de mercato. Toate detaliilegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Conform celor de la El Chiringuito de Jugones, Florentino Perez a primit trei propuneri de atacanţi în ultima zi de mercato. Preşedintele Realului a refuzat toate variantele propuse.

Edinson Cavani a fost prima propunere primită de oficialii clubului blanco în ultima zi de mercato. Atacantul care a semnat cu Manchester United în cele din urmă a fost propus prin intermediul agenţilor săi, dar Florentino Perez a spus ”pas”.

Spre seară, Real Madrid ar fi primit şi propunerea Edin Dzeko (AS Roma). Bosniacul a fost dorit şi de Juventus, iar agenţii săi au încercat să forţeze o plecare de ultim moment.

Tot spre seară, Real Madrid ar fi primit şi propunerea numită Pierre Emerick Aubameyang. Fotbalistul lui Arsenal ar fi fost aproape de a-şi îndeplini visul de a juca pentru Real Madrid, anunţă jurnalistul Eduardo Inda. Zidane îl place pe jucătorul care aparţine de Arsenal, dar în cele din urmă, Real Madrid a decis să nu facă o ofertă pentru el.

Criza economică pe care o traversează o mare parte din cluburile mari ale fotbalului internaţional şi-a pus amprenta pe campania de transferuri a madrilenilor. Florentino Perez a decis să nu rişte şi a mizat în această vară pe vânzarea unor jucători de care Real Madrid nu avea nevoie. Prin urmare, Real Madrid a încasat mai mult de 100 de milioane de euro, o sumă importantă care acoperă câteva dintre golurile provocate de pandemiade coronavirus.

Real Madrid îi are la dispoziţie în ofensivă pentru noul sezon tot pe Karim Benzema şi Luka Jovic. În ultimele două meciuri oficiale, cei doi au făcut cuplu în ofensivă încă din primul minut, semn că Real Madrid nu şi-a pierdut încrederea în atacantul sârb.

Afla mai multe despre: aubameyangdzekoflorentino perezcavani 

viewscnt
Articole similare