Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a pus mâna pe noul Lionel Messi! "E fenomenal cu mingea la picior. Seamănă leit cu el"

Real Madrid a pus mâna pe noul Lionel Messi! "E fenomenal cu mingea la picior. Seamănă leit cu el"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a transferat pe Takufusa Kubo, japonezul care a fost crescut de Barcelona. Coechipierii niponului îl laudă şi îl compară cu Messi, starul catalanilor.

Împrumutat la Real Mallorca pentru un sezon, Takfusa Kubo a furat deja atenţia prin acţiunile sale în "stil Messi". Marc Pedraza (foto sus), coechipierul japonezului de la Real Mallorca îl compară pe Kubo chiar cu starul catalanilor: "Este similar cu Messi ca stil de joc. Dacă are mingea, îţi poate câştiga meciul. Poate face ceva special, fie şi că va provoca un penalty în favoarea echipei tale. Are toate calităţile să reuşească la cel mai înalt nivel, la un club mare. Deja e bine adaptat şi cred că va reuşi în fotbalul mare" spune Pedraza despre Kubo.

Takefusa a fost transferat de Real Madrid în luna iulie, după un război purtat pe toate fronturile cu FC Barcelona. Jucătorul nipon, care abia a împlinit 18 ani, a jucat 16 meciuri în 2019 pentru FC Tokyo, meciuri în care a reuşit să înscrie cinci goluri.Dorit şi de PSG şi de Barcelona, Takefusa Kubo a semnat până la urmă cu Real Madrid. Conform cotidanului MARCA, cheia transferului lui Kubo la Real Madrid a fost contractul fotbalistului cu FC Tokyo.

La Madrid se ştia că Takefusa Kubo mai are contract doar până la 1 iunie cu gruparea japoneză. PSG şi Barca credeau că acordul lui Kubo cu FC Tokyo expiră pe 31 ianuarie, aşa cum era specificat pe site-ul Transfermarkt. Real Madrid nu a fost nevoită astfel să discute cu gruparea niponă, în timp ce Barca şi PSG nu au ştiut exact ce decizie să ia.

Afla mai multe despre: takefusa kubo 

viewscnt
Articole similare