Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a recuperat deja 100 de milioane de euro din cele 300 investite în vară. Ce jucători mai pleacă de pe Santiago Bernabeu

Real Madrid a recuperat deja 100 de milioane de euro din cele 300 investite în vară. Ce jucători mai pleacă de pe Santiago Bernabeugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Prin vânzările lui Marcos Llorente, Mateo Kovacic şi Raul de Tomas, Real Madrid finanţează practic transferurile lui Luka Jovic şi Rodrygo Goes.

În plină operaţiune de vânzare de jucători, Real Madrid a ”scăpat” deja de trei dintre fotbaliştii pe care Zinedine Zidane nu-i avea în planuri. Marcos Llorente a fost vândut la Atletico Madrid pentru 40 de milioane de euro, Mateo Kovacic a plecat la Chelsea pentru aceeaşi sumă, în timp ce Raul de Tomas a semnat cu Benfica, iar madrilenii vor încasa alte 20 de milioane de euro.

Sergio Reguilon este şi el foarte aproape de un împrumut la Sevilla, în timp ce alţi patru jucători vor aduce sume importante de bani clubului madrilen. Până acum, Los Blancos au încasat 100 de milioane de euro, după ce au investit 300 de milioane.

Martin Odegaard va fi cel mai probabil cedat la Real Sociedad (madrilenii nu vor să renunţe definitiv la el şi au refuzat oferta lui Ajax), Theo Hernandez va merge la AC Milan pentru 20 de milioane, iar Borja Mayoral ar putea ajunge şi el la Sociedad. În schimb, James Rodriguez este aproape de un transfer la Napoli. Formaţia lui Ancelotti va plăti 40 de milioane de euro pentru el.

150-200 de milioane pe care Real Madrid vrea să-i scoată din alţi 3 jucători

Gareth Bale nu este nici el pe placul lui Zinedine Zidane, iar Florentino Perez încearcă să-i găsească o echipă. El ar putea fi inclus în transferul lui Paul Pogba sau vândut pentru o sumă ce nu va coborî sub 70 de milioane de euro.

Keylor Navas este dorit de Borussia Dortmund. Costaricanul va mai aduce şi el bani în vistieria clubului, chiar dacă Real Madrid nu va solicita o sumă mare pentru el, pentru a-i facilita plecarea.

Isco e dorit de Manchester City, dar englezii nu vor să plătească 100 de milioane de euro cât cere Real Madrid pentru el. Toţi aceşti jucători ar putea aduce 150-200 de milioane în plus în visitieria clubului madrilen. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare