Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a renunţat la aducerea lui Mauricio Pochettino. Cei doi antrenori imenşi intraţi în vizorul lui Florentino Perez

Real Madrid a renunţat la aducerea lui Mauricio Pochettino. Cei doi antrenori imenşi intraţi în vizorul lui Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a renunţat la aducerea lui Mauricio Pochettino, actualul antrenor al echipei Tottenham Hotspur, care a fost considerat principalul favorit la înlocuirea lui Zinedine Zidane, informează AS.

Conform reputatului jurnalist spaniol Paco Gonzalez, conducerea grupării de pe Santiago Bernabeu a fost forţată să renunţe la tehnicianul argentinian din cauza pretenţiilor foarte mari ale preşedintelui grupării britanice, Daniel Levy. Real Madrid a întâmpinat mari probleme când a fost nevoită să negocieze cu Levy, în trecut, atunci când i-a transferat de la Tottenham pe Luka Modric şi pe Gareth Bale, transferul galezului din 2013 fiind pentru o bună bucată de timp cel mai scump din istorie.

Cum principala ţintă pare să fie una de-a dreptul imposibilă, următoarele două nume pomenite tot mai des în birourile clubului de pe Santiago Bernabeu sunt cele ale lui Jurgen Klopp şi Massimiliano Allegri, de la Liverpool, respectiv Juventus.

Germanul este pe placul fanilor "Albilor", conform unui sondaj realizat de AS, însă el nu are o clauză de reziliere a înţelegerii cu Liverpool.

La nici o săptămână de la câştigarea Ligii Campionilor pentru a treia oară la rând, Zinedine Zidane a uimit lumea fotbalului prin anunţul că nu va continua la Real Madrid din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: real madridperezpochettino 

viewscnt
Articole similare