Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a renunţat, pentru moment, la Kylian Mbappe şi pregăteşte un alt transfer de galactic

Real Madrid a renunţat, pentru moment, la Kylian Mbappe şi pregăteşte un alt transfer de galactic

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez a renunţat la ideea de a-l transfera pe Kylian Mbappé în această vară, după pandemia de coronavirus, şi începerea renovărilor la stadionul Santiago Bernabeu. Atacantul francez rămâne totuşi marea dorinţă a preşedintelui de la Real Madrid pentru vara lui 2021.

În schimb, spaniolii de la "Marca" notează că Florentino Perez pregăteşte însă un transfer impresionant pentru luna august. Jucătorul dorit de Zidane este Kai Havertz, legitimat la Bayer Leverkusen. Havertz a impresionat întregul continent prin prestaţiile sale din acest sezon. A devenit cel mai tânăr fotbalist din istoria Bundesliga cu 35 de goluri marcate înainte să împlinească 21 de ani. În sezonul 2019/2020 a oferit 5 pase decisive şi a înscris 11 goluri.

Ceea ce l-a impresionat pe Zinedine Zidane a fost versatilitatea lui Havertz. Acesta a jucat sub comanda lui Peter Bosz trei poziţii. Extremă dreapta, mijlocaş ofensiv şi atacant în absenţa lui Kevin Volland. Antrenorul francez al madrilenilor îl are în vedere ca opţiune de înlocuire pentru Luka Modric şi James Rodriguez, ca şi plecaţi din capitala Spaniei.

Zidane a apelat la un alt neamţ, Toni Kroos, pentru a afla detalii despre comportamentul lui Havertz la naţionala Germaniei, din afara terenului, dar şi modul său de pregătire. Răspunsurile date de fostul jucător al lui Leverkusen au fost pe placul lui Zizou. Un motiv pentru care madrilenii şi-l doresc insistent pe Havertz este şi modul în care s-au adaptat ultimii mijlocaşi germani pe Bernabeu. Mesut Ozil şi Toni Kroos devenind adevăraţi idoli în Spania.

Conform transfermark cota lui Havertz este de 81 de milioane de euro. Bayer Leverkusen şi-ar dori 75 de milioane plus alte 15 milioane bonusuri în funcţie de performanţele acestuia. Liverpool, Bayern Munchen, Barcelona şi PSG sunt şi ele interesate de fotbalistul născut la Aachen. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare