Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a rezolvat primele două mutări pentru sezonul viitor. Ce a aflat presa din Spania

Real Madrid a rezolvat primele două mutări pentru sezonul viitor. Ce a aflat presa din Spania

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid îi va recupera în vară pe Martin Odegaard şi Achraf Hakimi.

Real Madrid are patru jucători împrumutaţi pe care îi urmăreşte cu atenţie în această perioadă. Dacă Reguilon şi Ceballos au şanse mici să revină la echipa de care aparţin, Achraf Hakimi şi Martin Odegaard sunt doriţi de gruparea blanco înapoi.

În cazul Odegaard, norvegianul va avea ultimul cuvânt. El este împrumutat pentru două sezoane la Real Sociedad, dar dacă va dori să revină pe Bernabeu o poate face din vară. Conform informaţiilor din presa spaniolă, Odegaard este decis şi el să revină la Real Madrid, după ce a discutat cu Zidane, iar francezul l-a asigurat de prezenţa în lot, dar şi de protagonism.

Hakimi, care joacă deja de doi ani la Dortmund este un transfer bătut în cuie pentru Los Blancos. Cel puţin aşa susţine presa spaniolă, care subliniază faptul că marocanul va reveni pe Bernabeu deşi este dorit şi de campioana en titre a Germaniei, Bayern Munchen. Achraf Hakimi are 21 de ani şi a fost crescut în curtea clubului Real Madrid. A debutat pentru prima echipă în 2017, evoluând în 17 meciuri şi marcând de două ori. La Dortmund, marocanul s-a dezlănţuit.

Are 59 de meciuri în două sezoane, 9 goluri marcate şi 14 pase decisive, un semn clar al progresiei sale. În plus, Hakimi s-a specializat în a evolua în ambele benzi ale terenului şi o face cu precizie atât în flancul drept al defensivei, cât şi în cel stâng.

Afla mai multe despre: odegaardachraf 

viewscnt
Articole similare